Afspraak maken

Plan jouw behandeling eenvoudig en makkelijk in via de online agenda:

 

1. Kies een behandeling naar keuze, combineren van meerdere behandelingen is mogelijk (bij alle gezichtsbehandelingen zit epileren van de wenkbrauwen bij in!)

2. Kies een datum en tijd die jou uitkomt

3. Vul je gegevens in -> let op de invoering van jouw email adres, bij een type fout zal deze niet goed doorkomen 

4.  Druk op bevestigen. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Controleer ook de spam. Er is namelijk een kans dat de afspraak dan niet is bevestigd en is doorgekomen. Graag dan altijd contact opnemen met de salon 06-23620805

Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen? Er is een kans dat de afspraak dan niet is bevestigd en is doorgekomen. 

 

Het is voor ons vervelend als een klant niet op een afspraak verschijnt. Het erg vervelend dat er op dat moment niet iemand anders kon worden geholpen. Om het aantal niet-nagekomen afspraken terug te dringen hanteren wij het volgende

Je kunt uw afspraak afzeggen of verplaatsen, dit dien je echter minimaal 24 uur van tevoren te doen. Dit kan ook via de bevestiging onderaan je mail (bewaar deze goed).

Is dit niet gelukt? Helaas zijn wij dan genoodzaakt het standaard no show tarief in rekening te brengen welke €25,- bedraagt.