Permanente make up

Droom jij ook van perfecte wenkbrauwen die je niet meer hoeft bij te tekenen? Dan is PMU de oplossing!

Ook een permanente eyeliner kan een uitkomst zijn, een strak lijntje die voortaan altijd op zijn plek blijft zitten!

Met permanente make up creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met PMU bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Bij het plaatsen van permanente make-up worden er pigmenten in de huid aangebracht voor een periode van 1 tot 3 jaar. Doordat permanente make-up in de lederhuid wordt geplaatst is de pigmentatie niet permanent zoals bijvoorbeeld bij een tatoeage.

Voor de behandeling

Direct na powderbrows. In de genezing (6 weken) wordt de kleur 30% lichter en 'poederig'.

Geheeld resultaat

Droom jij ook van perfecte wenkbrauwen die je niet meer hoeft bij te tekenen?
Dan is PMU de oplossing!

Bij tatoeage wordt het pigment meestal dieper dan 3 mm in het onderhuids bindweefsel aangebracht. In deze laag worden de pigmenten ingekapseld en dit proces is minder makkelijk terug te draaien. Bij PMU worden de pigmenten 1,5-2 mm in de lederhuid geplaatst. Dat is ook de reden dat PMU vervaagt en een tatoeage veel minder. Verder is er verschil in de gebruikte pigmenten, de naald, het apparaat en de techniek van aanbrengen.

Wij werken uitsluitend met de kwaliteitsproducten van Swiss Color, een Zwitsers merk. De pigmenten van Swiss Color zijn compleet synthetisch organische pigmenten met de hoogste zuiverheid en vrij van ijzeroxides.

Poeder wenkbrauwen

Met deze techniek wordt op een subtiele wijze geschaduwd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder of potlood hebt ingekleurd.

Poeder techniek is geschikt voor elk huidtype. Helemaal trendy!

Eyeliner

Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit! Bovendien kan het dagelijks aanbrengen van eyeliner een tijdrovend klusje zijn en bespaar je met permanente eyeliner dus ook dagelijks een hoop tijd!

Wanneer is het niet mogelijk om permanente make up te plaatsen?

Als je last heb van één van de volgende aandoeningen:

 • Diabetes
 • Hemofilie
 • chronische huidziekte
 • allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet
 • immuunstoornis
 • hart of vaatafwijkingen

Mocht je toch een behandeling willen ondergaan dan is het alleen mogelijk in overleg met je behandeld arts.

Tijdens zwangerschap of hormoon gerelateerde behandelingen kunnen wij je helaas niet behandelen.

Intake gesprek

Een intake gesprek kost €25,- Tijdens een intake gesprek bespreken we de behandeling, wensen en mogelijkheden. dit laten wij u ook zien d.m.v. voortekenen.

Besluit u de behandeling daadwerkelijk te boeken dan is de intake gratis en wordt het bedrag uiteindelijk verrekend bij de behandeling. Een intake is een vereiste, eerder zetten wij geen PMU.

Deze kun je online reserveren. De daadwerkelijke behandeling vindt plaats in overleg.

 

Tarieven PMU

 • Tijdens dit gesprek nemen we jou wensen door en leggen we je alles vrijblijvend uit. Boek je binnen 3 maanden na het gesprek jou PMU afspraak dan krijg je deze €25,- terug op jou behandeling.

 • Touch up binnen 1,5 jaar
  € 150,00
 • Eyeliner boven
  € 175,00
 • Touch up binnen 2 jaar
  € 200,00
 • Eye liner boven & onder
  € 275,00
 • Powderbrows
  € 325,00

Veel gestelde vragen

Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren.

Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up zal in de loop der tijd wel vervagen. Dit is volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft te maken met de natuurlijke cel vernieuwing, het afweersysteem en de invloed van uv licht en de kleur die is aangebracht. Des te lichter de kleur, dan zal de kleur ook eerder vervagen.

Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen.

Over het algemeen duurt een behandeling ongeveer 2 uur.

Nee. De eerste weken zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Pas na 2-4 weken zal het eindresultaat goed zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 30% af binnen een week.

Nee, meestal niet. Wij adviseren om na 6 weken terug te komen. Deze behandeling is kosteloos. Bij de terugkom afspraak, kijken we of de kleur nog donkerder moet of de lijnen misschien nog iets breder. Het kan ook voorkomen dat er nog wat lichtere stukjes tussen zitten. Dit alles wordt in deze tweede behandeling geperfectioneerd.

Dan kunt u tegen gereduceerd tarief het laten bijwerken. Wij sturen binnen anderhalf jaar een herinneringsbrief voor het bijwerken van de permanente make-up.

Ja wij werken uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiƫne en Veiligheid welke door de GGD wordt gecontroleerd.