KLAPP

Elke huid verdient het om er gezond en mooi uit te zien! Het belangrijkste is de perfecte verzorging. De producten van Klapp bieden een breed assortiment en veel mogelijkheden. Voor bijna elk huidprobleem is een behandeling mogelijk. Met name het immuunsysteem van de huid en het eigen afweersysteem versterken staan centraal tijdens de behandelingen van KLAPP. De huid een gezonde bescherming bieden tegen roodheden, droogte en huidveroudering.


Een belangrijk onderdeel van de perfecte verzorging is de dagelijkse reiniging van de huid. Onzuiverheden, make-up en bevuiling van de lucht kunnen zorgen voor huidproblemen. De juiste ondersteuning van een reiniging stelt de huid open voor de opname van specifieke werkstoffen uit een dag of nachtverzorging. Reinigen met water alleen volstaat niet vanwege de PH- waarde van de huid en het kalk niveau in ons water. 

 

Gerhard KLAPP ontwikkelde de producten inmiddels al meer dan 40 jaar geleden en ontving hier onder andere twee maal de Beauty Award voor, voor innovatie, klantentevredenheid & service. De producten zijn dierproefvrij, kennen een hoge productkwaliteit en er is nog steeds voortdurend onderzoek & ontwikkeling naar nieuwe actieve werkstoffen en producten. De tijd staat niet stil en dat weerspiegeld in onze huid. Ouder worden is niet erg, de huid verteld iets over onze levenservaring.