Bl├Ęzi

Blèzi Make-up is zuiver, mild, hooggepigmenteerd en parfumvrij, heel eenvoudig aan te brengen en blijft lang zitten. Blèzi Skin Care is een unieke cosmeceutische huidverzorgingslijn die de verouderingsprocessen van je huid tegengaat, de natuurlijke huidfuncties ondersteunt en de huid in balans brengt.

De Blèzi Body Care producten zorgen voor een milde reiniging die roodheid en jeuk van je huid voorkomt zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten. Ook helpen ze de vochtbalans van je huid op peil te houden.

Blèzi producten doen niet alleen wat ze beloven. Ze doen meer. Dat zie je niet aan de buitenkant (hoe transparant onze verpakkingen ook zijn), dat ervaar je zodra je de producten gebruikt.

Blèzi ingrediënten

Je huid is het grootste orgaan dat je hebt, wees er dus zuinig op. Om jou te helpen goed voor je huid te zorgen, gebruiken wij in onze producten alleen de beste ingrediënten en pigmenten. Ieder Blèzi product wordt met de grootste zorg ontwikkeld en samengesteld. Bij Blèzi doen we geen concessies. We doen waar we in geloven. Omdat dat het beste resultaat oplevert. Alle producten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. En we gebruiken alleen de beste ingrediënten. Dat is waar we voor staan en dat is onze belofte aan jou. 

Zuiver en werkzaam

De beste ingrediënten, dat zijn toch altijd minerale of natuurlijke ingrediënten? Nee, niet altijd. Waar het Blèzi om gaat is dat onze producten goed zijn voor jou en het milieu. En waar mogelijk kiezen we voor natuurlijke bestanddelen. Sommige natuurlijke ingrediënten veroorzaken huidirritatie, of hebben andere negatieve bijeffecten. In die gevallen kiezen we voor goede en zuivere bestanddelen die op een verantwoorde manier zijn ontwikkeld in laboratoria. Uitvoerig – en geheel dierproefvrij - getest en gekeurd volgens de strengste normen. Duurzaam ontwikkelde ingrediënten met een bewezen werking, die geen irritaties of allergieën veroorzaken. Op die manier gaan natuur en wetenschap hand in hand bij Blèzi.

Veilig en verantwoord

Alle Blèzi producten zijn dermatologisch getest en zijn vrij van parabenen. Alle Blèzi Make-up is parfumvrij; 

Ieder Blèzi product is volledig gecertificeerd en voldoet aan alle strenge veiligheidsnormen van de Europese Unie. Net als de ingrediënten zijn ook onze eindproducten en verpakkingen dierproefvrij.

Eenvoudig en compact!

Welke leeftijd of welk huidtype je ook hebt, onze compacte en complete cosmeticalijn is geschikt voor jou. Dus ook als je een gevoelige huid hebt of je het lastig vindt om make-up makkelijk en mooi aan te brengen. De unieke formuleringen en de hygiënische, luxe verpakkingen zorgen ervoor dat alle Blèzi producten heel effectief en eenvoudig in gebruik zijn. Omdat we onze uiterste best doen het milieu zo weinig mogelijk te belasten, bieden we onze producten zonder papieren omverpakking aan. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze verpakkingen zeer gebruiksvriendelijk zijn en aan jouw en onze kwaliteitseisen voldoen.