Dermobella huidscan

De DermoBella-Skin Analyzer Professional mirror is hét huidanalyse apparaat om jou huid te scannen! Dankzij ongeëvenaarde technologie kunnen wij een huiddiagnose uitvoeren en worden er huidafbeeldingen gemaakt met Multi spectraal beeld!

 

Uniek en als één van de allereerste bij ons in de salon!

 

Bij een eerste gezichtsbehandeling aan 'Make your day' is één van de eerste vragen die ik dan stel, is wat diegene op dat moment gebruikt qua huidverzorging.
En met regelmaat krijg ik dan als antwoord dat ze eigenlijk totaal geen idee hebben wat ze nu precies op hun huid smeren:


Ik heb maar snel een potje uit een schap gepakt, of die reiniging of crème was in de aanbieding.

Maar hoe kun je op deze manier verwachten dat je je huid op deze manier kunt gaan verbeteren?

Het is van belang dat je weet welk huidtype je hebt en wat je huidconditie is, en dat je weet wat bepaalde werkstoffen in producten doen voor je huid.
 

Hier in de salon kan ik naar aanleiding van een intake en huidanalyse jou heel gericht een gepersonaliseerd productadvies geven passend bij je huidtype,huidconditie en huidwensen.
Dit om zo samen de mooiste resultaten te kunnen behalen.

Want hoe zonde is het als heel je badkamerkastje vol staat met producten, maar je totaal niet hetgeen hebt wat het beste bij jouw huid past, en je helaas dus ook niet het gewenste resultaat zult behalen.

Het huidanalyse apparaat Dermobella gaat verschillende verschijnselen analyseren in de huid zoals:

  • Vocht
  • Sebum
  • Poriën
  • Huidvlekken
  • Rimpels
  • Acne
  • Keratine

Passend behandelprogramma

Nadat de huidanalyse is uitgevoerd, krijg je een goed inzicht in de huid en kan er een passend behandelprogramma opgesteld worden.

De uitslag van de huidanalyse wordt automatisch opgeslagen in de database en kan worden gedeeld via de e-mail.

 

Tarieven

Dermobella huid scan icm gezichtsbehandeling

€ 14,95

Dermobella huidscan

€ 29,95