BLOOMEA FONTEIN

Bloomea-behandeling

Een goede en gezonde huid is hard werken. Er is immers niets zo vervelend als een onzuivere huid. Gelukkig kan de technologie van tegenwoordig ons een flink eind op weg helpen. Met een Bloomea-behandeling bij make your day kun je een onzuivere huid en pigmentvlekken herstellen. Hoe werkt het? 

Een Bloomea behandeling plannen in de salon

Je kunt iedere week een behandeling inplannen. Na de kuur zou je maandelijks een sessie kunnen doen om je resultaten te behouden. Wil jij weten of deze behandeling bij jou en jouw huidproblemen past? Wij geven hier graag advies in. Bij ons in de salon helpen we jou het beste uit je huid te halen en huidproblemen op een goede manier te verhelpen. Boek slechts voor €45,- jou proefbehandeling!

De werkzaamheid van de behandeling neemt sessie na sessie toe. In feite bereiden de eerste sessies de huid voor op steeds betere resultaten in de daarop volgende sessies. Een kuur bestaat ongeveer uit tien sessies van ieder een half uur. Na vier sessies zou het elastine in je huid met maar liefst 20% zijn verhoogd!

Deze behandeling is het resultaat van één van de grootste onderzoeken naar de verzorging van onze huid. Deze behandeling is ontwikkeld door twee Franse esthetische chirurgen, speciaal voor schoonheidsinstituten. Het is een verzorging die bestaat uit twee stappen, en laat littekens, rimpels, striemen, pigmentvlekken en een onzuivere huid als sneeuw voor de zon verdwijnen. De behandeling is ook perfect voor het verfijnen en behouden van de huidtextuur, het verkleinen van poriën en het verminderen van rimpels.

Je kunt iedere week een behandeling inplannen. Na de kuur zou je maandelijks een sessie kunnen doen om je resultaten te behouden. Wil jij weten of deze behandeling bij jou en jouw huidproblemen past? Wij geven hier graag advies in. Bij ons in de salon helpen we jou het beste uit je huid te halen en huidproblemen op een goede manier te verhelpen. Boek slechts voor €45,- jou proefbehandeling!

De behandeling bestaat uit 2 stappen. In de eerste stap wordt de huid vrijgemaakt van dode huidcellen. Deze worden met een macroscrub verwijderd, waardoor de huid glad aanvoelt. Deze stap wordt bij iedere sessie verhoogd voor het juiste resultaat. Je zou wat wrijving en trillingen kunnen voelen, maar verder is de behandeling volledig pijnloos.

In de tweede stap wordt je huid gestimuleerd door middel van een massage. Door de micro vibraties van de massage wordt de collageen- en elastine productie gestimuleerd, wat voor een stralend resultaat zorgt. Ook wordt er tijdens de behandeling lichttherapie toegepast. Het rode licht van de lichttherapie zorgt voor regeneratie van de huidcellen. Tijdens deze stap masseren we over het bio cellulose masker heen.

Doeltreffende en snelle resultaten!

Zichtbare resultaten vanaf de eerste behandeling.
Duurzame en blijvende resultaten. Wij adviseren het iedere 6 weken te herhalen.
Pijnloos en niet invasief.

Nee hoor, echter voel je wel goed dat er iets is gebeurd.
Jouw huid kan na de behandeling iets rood zijn, dit ziet eruit als een gezonde blos op de wangen.
De huid kan wat prikkend en warm voelen.
Deze peeling is een unieke ervaring zoals je die nog niet hebt gehad.

Uiteraard is dat per persoon verschillend.

De een heeft er 4 nodig, de ander heeft er 10 nodig. Dit is afhankelijk van diverse factoren.
We verkopen pakketten van 5 of 10 behandelingen, afhankelijk van de indicatie.
Je start wekelijks met behandelen, tot jij op het resultaat zit waar je wil zijn.
Dan houd je het iedere 6 weken bij.

Wij adviseren je 1 of 2 keer te exfoliëren met een geschikt product.
Daarnaast is het resultaat mooier wanneer je een goede dag en nachtcrème gebruikt.
Wij kijken met je mee wat je momenteel gebruikt en desgewenst maken we daar een aanpassing in.

Tarieven Bloomea fontein

 • Wil jij tijdens een van onze gezichtsbehandelingen bloomea toevoegen? Dit kan door deze optie toe te voegen. Zo heb je extra luxe tijdens je klassieke behandeling. Dit geldt niet bij kleine onderdelen zoals ontharen e.d.

 • Ben jij heel benieuwd wat bloomea fontein voor jou kan betekenen? Reserveer dan deze kennismakingsbehandeling! Ervaar tegen een voordelig tarief deze unieke behandeling bestaande uit een micro scrub + Micromassage gecombineerd met infralood licht.

 • Bloomea behandeling
  € 75,00
 • De bloomea behandeling uitgebeid met een heerlijke massage van gezicht, hals & decolleté boven op de micromassage van dit apparaat!

 • Prikkel je huid door deze een kuur te geven. Na 4 behandelingen is er na jaren onderzoek en 5000 behandelingen bewezen dat de huid 20% meer elastine aanmaakt. Heb je een onrustige huid, littekens of veroudering dan raden wij een kuur van 10 behandelingen aan.

   

 • Bloomea kuur 10 behandelingen * beste keuze!
  € 600,00