THE SWEDISCH GLOW

Vloeibare supplementen

Boost je natuurlijke schoonheid van binnenuit.

Viscollageen 13.000 kuur

We bieden de hoogste collageeninname per portie (13.000 mg) van alle collageensupplementen op de markt. Bestel een kuur voor 25, 50 of 100 dagen (1, 2 of 4 flesjes van 500 ml) huidverbeterend collageen supplement, vitaminen en mineralen (20 ml per dag, 13.000 mg collageen per portie).

Een shot per dag (20 ml per dag, 13.000 mg collageen per dosis) geeft je alles wat je nodig hebt om te stralen met een gladde, stevige huid, glanzend haar en sterke nagels. Onze flessen van 500 ml leveren 25 dagen, dagelijks huidversterkend collageensupplement en vitamines (20 ml per dag, 13.000 mg collageen per portie). Drink het als shot, of meng het met water in een van onze duurzame waterflessen. Je kan het zelfs in een smoothie verwerken.

Jouw collageen, op jouw manier.

De meeste resultaten zie je binnen een aantal maanden, maar de beste resultaten zie je bij dagelijks The Swedish Glow gebruik na 6 maanden. Voor lange termijn onderhoud en verzorging, raden wij aan om de supplementen van The Swedish Glow op een kuur-basis te gebruiken.

1 x 20 ml shot per dag voor het beste resultaat. Goed schudden voor gebruik.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd dieet.

* Natuurlijke bessensmaak

* Gehydroliseerd viscollageen type I & III

* Vitamine A, C, B5, B6, B12, Selenium, Zink, Hyaluronzuur

* Natuurlijke zoetstoffen stevia en sucralose

* Naturlijke kleur

The Swedish Glow is een revolutionair collageen supplement dat je helpt om jouw natuurlijke schoonheid te behouden en te stralen, van binnenuit. Naarmate we ouder worden, neemt ons collageen af. Vanaf onze 25e verjaardag vermindert de collageenproductie geleidelijk. Vanaf onze 25e verjaardag vermindert de collageenproductie geleidelijk.

Laat je huid weer stralen!

Collageen kun je innemen door een supplement. Ons MARINE 13.000 mg Collageen bevat verschillende proteïne peptiden. Gemaakt van gehydrolyseerd zoetwater viscollageen (type I en III*), houdt het je huid mooi en glad. Gehydroliseerde (vloeibare) collageen peptiden bestaan uit korter gemaakte aminozuurketens die makkelijker worden opgenomen in de darm. Zink draagt bij aan een normaal eiwitmetabolisme. Vitamine B6 is goed voor eiwitstofwisseling/productie.

Aan ons MARINE 13.000 mg Collageen supplement zijn ondersteunende vitamines en mineralen toegevoegd om je huid naar een hoger niveau te tillen. Zo draagt vitamine C bij aan de normale collageenvorming voor versteviging van de huid en aan het beschermen van cellen tegen oxidatieve schade (anti-oxidant). Vitamine A voedt de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen. Zink draagt bij aan het proces van celvernieuwing (de aanmaak van cellen en weefsels), ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en voedt deze van binnenuit.

The Nordsilk

Vloeibaar goud voor huid, haar en nagels

NORDSILK Supplement voor mooi haar, huid en nagels. Met essentiële Vitamines & Mineralen.

Silicium is het beste opneembaar in vloeibare vorm. Biotine is een in water oplosbare vitamine. Een vloeibaar supplement geeft het beste effect. Goed voor je nagels, mooi glanzend haar en behoud van de structuur en elasticiteit van de huid. Met een dagelijks shotje van 15 ml in de ochtend, start jij jouw reis naar mooi haar. Onze fles van 500 ml is goed voor 33 dagen suppletie.

Vloeibaar goud.

Meestal is binnen een aantal weken resultaat te zien, maar de beste resultaten worden bereikt met dagelijks gebruik van The Swedish Glow, gedurende 6 maanden. Voor lange termijn onderhoud en verzorging, raden wij aan om de supplementen van The Swedish Glow op een kuur-basis te gebruiken.

1 x 15 ml dosis per dag voor een optimaal effect. Goed schudden voor gebruik.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd dieet.

Plantaardig en geschikt voor veganisten.

NORDSILK houdt je huid gehydrateerd, soepel en glad, ook de hoofdhuid. Maar het wordt met name ingezet voor voller, glanzender haar en mooie, stevige nagels. 

NORDSILK bevat o.a. Vitamine C, Silicium en Biotine.

Vitamine C speelt een rol bij de vorming van collageen. Vitamine C is goed voor de weerstand en beschermt tegen invloeden van UV straling en luchtvervuiling. Ook helpt Vitamine C bij de verzorging van de huid van binnenuit en draagt het bij tot de normale werking van de huid, de botten en het kraakbeen.

Silicium is een mineraal dat in het menselijk lichaam helpt bij de opbouw van celwanden, onder andere in de huid, haar en nagels. Biotine, ook bekend als Vitamine B7, draagt bij aan de keratine productie. Keratine is een eiwit dat de opbouw en behoud van onze weefsels zoals het haar ondersteunt. Daarnaast houdt Biotine je haren sterk, is het goed voor de conditie van het haar en het behoud van de glans. Biotine helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit.

Niet voor niets noemen wij dit vloeibaar goud uit de Nordics.