PEELINGS

ASA PEEL

De ASA Peel is een anti-aging en huid vernieuwende fruitzuurbehandeling die al bestaat vanaf 1990!
De werkzame pasta met een cocktail aan fruitzuren zorgt voor een vernieuwde huid. Bijzonder efficiënt is de combinatie van een ASA kuur en de hoog gedoseerde producten van de ASA thuisverzorging.

De ASA fruitzuurbehandeling zorgt voor:

 

* oplossen dode huidcellen

* minder zichtbaar maken van fijne lijntjes 

* versnellen celdeling

* verhogen van de collageen- en elastine productie

* hydrateren bovenste huidlagen

* betere doorbloeding

* vervagen pigmentvlekjes

Tijdens de inwerktijd ervaar je als klant een (flink) warmtegevoel en kan de huid rood worden ten gevolge van de versnelde doorbloeding. Dit kan soms tot een uur na de behandeling aanhouden. Daarna is de huid verfijnd, mooi doorbloed en voelt heerlijk fris aan. Uw huid heeft nog nooit zo zacht aangevoeld!

Uw huid is na de behandeling niet gevoelig en gaat ook niet schilferen zoals vaak gezien wordt na andere fruitzuur-peelingen. Het mooiste resultaat verkrijgt u na een kuur van 3 keer. We herhalen de behandeling dan na 7-10 dagen. 

Tarieven

  • ASA Peel
    € 85,00
  • ASA peeling 3 behandelingen
    € 245,00

BIOPEELING

Onze Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

Wat kan men bereiken met een Bio Peel?


* Fijnere poriënstructuur
* Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
* Verhelderen van hyperpigmentatie
* Verbeteren van het huidbeeld met puistjes
* Kalmeren van een onrustige huid
* Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. Bij zeer droge huidtypen is een gezichtsolie, b.v. oil elixer, aan te raden voor thuisgebruik. Er dient gedurende 2 weken een factor 50 te worden gebruikt.

Er zijn 3 verschillende peelings

Amino peeling 

Speciaal voor een gevoelige huid met roodheden. Bevat 20 aminozuren.

Pumkin Powder

Voor een doffe/vale huid met veel grove poriën. Bevat een mix van o.a pompoen fruit exract en limoengras

Herbal Powder

Ideaal voor de verslapte huid, een huid die met onzuiverheden te maken heeft gehad. Bevat een natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen.

Tarieven